Pakutava kinnisvaralaenu erisuseks on asjaolu, et klient ei pea tegema laenuperioodi jooksul igakuiseid tagasimakseid, vaid kohustub tagastama laenusumma ühe tagasimaksena perioodi lõpus. Laenu tähtaeg on kahest kuust kahe aastani ja intressimäär alates 10 protsendist aastas, sõltudes laenuperioodi pikkusest. Panga teatel on kliendil seejuures õigus laen ilma täiendavate kuludeta tagasi maksta ka igal muul ajahetkel, tasudes vaid selle hetkeni arvestatud intressi eest.


Bigbank’i juhatuse liikme Kaido Saare sõnul saab laenu võtta kuni 50 protsendi ulatuses oma kinnisvara tänasest väärtusest, mis asub aktiivsema kinnisvaraturuga piirkondades. „Ennekõike pakub uus laen lahendust nendele inimestele, kellel on soov oma kinnisvara müüa, kuid turu ebasoodne seis nõuaks müügi kiireks läbiviimiseks vara hinna olulist langetamist alla turuhinna. Sel juhul on võimalik võtta meie kinnisvaralaen ning maksta see kahe aasta jooksul pärast müügitehingu õnnestumist tagasi,” märkis Saar.


Panga teatel ei ole laenusumma otstarve siiski piiratud. Raha võib kasutada nii uue kodu ostmiseks kui ka muul eesmärgil.