„Suured firmad on Eestist huvitatud. Eesti on üpris mainekas koht. Viimane poolaasta on olnud eriti silmapaistev. Kirjutasimegi paar päeva tagasi lepingule alla ühe India suure ettevõttega, kes soovis siia alguses 500 ruutmeetrit pinda ja siis mõne aja pärast veel 5000 ruutmeetrit. Me olime ainukesed, kes suutsid seda lubada," alustas Pärnits.

Mees nimetas, et samamoodi tuli Acronis, kes vaatas erinevates Euroopa paikades ringi, aga ainult Ülemiste sai lubada, et 5000 ruutmeetrit saab kohe otsa ehitada.

„Mida see tähendab? Ehitustegevus intensiivistub. Meie linnakuna saame ja peame pakkuma ka teenindust. Rahvusvaheline kool, lasteaed, elumajad, sportimisvõimalused jne. Siia tulevad helgemad pead, alguses 30-50, kelle ülesanne on siin suurele harule alus panna. India firma ütles meile, et varuge ruume 1000 hindu jaoks. Need saavad olema väga targad inimesed," ütles Pärnits.

„Meilt lähevad targad pead minema. Jumal temaga, toome neid siis sisse," lisas ta.

Pärnitsa sõnul vaatavad siia täna nii Kreeka, Ukraina kui teiste riikide ettevõtted. Tema teada on Hispaania suursaadikule siin antud ülesanne leida hispaanlastele töökohti.

„Pabereid võib toota ja asjadest rääkida, aga asju tuleb käima joosta," viitas Pärnits sellele, et migratsioonipoliitika on tarvis ümber vaadata.