Eesti aukonsuli Singapuris Sonny Aswani, Tolaram Groupi, EAS-i ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni korraldatud visiidi käigus toimuvad kohtumised Vabariigi Presidendi Toomas Hendrik Ilvese, peaminister Andrus Ansipi ning majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsiga. Lisaks toimuvad kohtumised Arengufondis ja EASis ning grupp külastab Skype’i, Muuga sadamat ja Tolaram Groupile kuuluvat Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i Kehras.

“Viimastel aastate on Eesti ja Singapuri suhted märgatavalt elavnenud, kui meenutada näiteks peaminister Ansipi delegatsiooni ning minister Partsi visiite Singapuri. Singapuri meediavaldkonna esindajate külaskäik on järjekordne oluline samm, et lähendada kahte riiki ning see pakub Eestile suurepärase võimaluse esitleda oma saavutusi riigijuhtimises, ettevõtluses, tehnoloogias ja kultuuris,” ütles Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani.

1971. aastal loodud Singapore Press Club koondab endas meedia, suhtekorralduse ning nendega seotud valdkondades tegutsevaid Singpuri professionaale.