„Täna on eriline päev," ütles AS Silberauto juhatuse liige Peeter Sergo. „Me kõik oleme tunnistajaks ajaloolisele hetkele, mil Eestis avatakse esmakordselt mullu 100 aastaseks saanud Premium automargi Maserati esindus. Mullu tegi Maserati ühtlasi kõikide aegade müügirekordi maailmas. Ka meie siin Eestis soovime anda oma väikese panuse selle autotootja suurde uude tulemisse maailmas."

Maserati Euroopa arendusjuht Luigi Sepe lisas: „Meil on hea meel teha koostööd Silberautoga, mis on üks suuremaid ja pikemate traditsioonidega autovaldkonna ettevõtteid Baltikumis. On hea olla tunnistajaks selle uue, suurepärase salongi avamisele."

Teiste seas austas Maserati autosalongi avaüritust Itaalia suursaadik Eestis Marco Clemente, kelle sõnul on autobrändid, sealhulgas Maserati, oluliseks osaks Itaalia kuvandist kõikjal maailmas.

Maserati uus salong paikneb Silberauto Ülemiste esinduses aadressil Peterburi tee 50a, Tallinn ning on üks moodsamaid autoesindusi Eestis. Maserati ametliku esindusena pannakse erilist rõhku teeninduse kvaliteedile ning personaalsele kliendisuhtlusele. Müügipersonal omab vägagi head ülevaadet sportlike sõidukite kasutamisest - teiste hulgas annab Maserati klientidele nõu eelmise aasta Soome autoralli meister Kaspar Koitla.

Maserati tootevalik Eestis koosneb Itaalia kvaliteetbrändi lipulaevast Quattroportest, Maserati esimesest nii diisel- kui bensiinimootoriga saadaval olevast sedaanist, Ghiblist, ning eksklusiivsetest sportmudelitest GranTurismost ja GranCabriost.

Maserati on seadnud oma eesmärgiks viiekordistada 2018. aastaks müügimahte, võrrelduna 2013. aastaga. Suurt edu oodatakse seejuures järgmisel aastal turule tulevalt luksusmaasturilt Levante.