2006. aasta novembris oli see sama restoran rahvusvahelise meedia huviorbiidis, kuna seal mürgitati Inglismaal resideeruv Vene spioon Aleksander Litvinenko.  Pärast mõrva pandi restoran politsei uurimistöö tarvis küll mõneks ajaks kinni, kuid avati paari nädala jooksul uuesti.

Itsu asub kallis Mayfair linnaosas, suursugusest Ritz hotellist vaid kiviviske kaugusel. Sushibaar pakub kiiret võimalust sushit süüa koha peal või see karbiga kaasa võtta. Karbi täis sushit maksab seal 4-12 naela.

Galetini kohustuseks on teha tuntud Londoni sushibaaris pea kõiki töid. “Ma olen nii kokaabi kui kassa taga ja aitan ka sushit teha… ühesõnaga teen kõike mida vaja,” rääkis fotograafina kuulsust kogunud Galetin päev enne oma esimest tööpäeva Delfile.

Kas noor mees on sushi valmistamisega kokku puutunud ka varem? “Ei ole, aga minu kui sushi armastaja jaoks on see maailma parim töö,” naeris ta. Galetin lisas, et lõunapausi ajal lubatakse tal võtta letilt ükskõik kui suur sushikarp ning üks tasuta jook.

“Sushi valmistamise sain ma selgeks kiiresti. Seal tuleb neid kala tükke panna riisi peale piltide järgi. Igal pildil on number ja niimoodi pole sushit valmistada üldse keeruline,” selgitas ta. Enda sõnul oli ta sushit valmistanud juba proovipäeval.

“Mul läks kõik nii ladusalt, et nad helistasid juba samal õhtul ja õnnitlesid mind töökoha saamise puhul,” hõiskas Galetin ka minule. Ta lisas, et Itsu restorani pilusilmne kokk oli talle juba proovipäeval öelnud, et kahe nädalaga Londonis tööd leida on ime.

Galetin teenib Itsu sushibaaris töötades kuus naela tunnis. “Vahel boonusena ka seitse,” lisas ta kiirelt, “Kui tuleb Mr. Shopper ehk siis mees kes salaja kontrollib, kuidas me restoranis tööd teeme, võib palk muutuda. Kui me saame tema külastuse ajal kõigega hästi hakkama, antakse meile sel päeval kuue naela asemel, seitse naela tunnis. Kui ma aga unustan näiteks kliendile või Härra Shoppajale öelda, et Dont forget your chopsticks! (ärge unustage söömispulki - toim.), siis mulle boonust ei anta!”