Meeskondlikult tuli Eesti 9. kohale, edestades seejuures Itaaliat ja kõiki Põhjamaid.

Kohvi valmistamise MMil selgitatakse välja parim tulemus neljas kategoorias: Latte Art ehk piimakunst, Cup Tasting ehk kohvide maitsmine, Coffee in Good Spirits ehk kohvikokteilid alkoholiga ja Cezve/Ibrik ehk Türgi kohvi valmistamine. Ühtekokku osales 2009. aasta maailmameistrivõistlustel 54 riiki.

Marta Piigli on kahekordne Eesti meister nii Cup Tasting kategoorias (2007, 2008) kui ka Coffee in Good Spirits kategoorias (2008, 2009). Marta on esimene naine, kes on baristavõistluste ajaloo jooksul pälvinud maailmameistri tiitli. 2008. aastal sai ta samal võistlusel auhinnalise kolmanda koha.

Värske maailmameistri, Vendor Eesti OÜ turundusjuhi Marta Piigli sõnul oli võistlus pingeline ja tulemus ülivõimas. “Eelmine nädal oli absoluutselt suurepärane. Kaks pikka ja rasket tööd jõudsid korraga tulemusteni. Esmalt valmis minu esimene soololaul “Unistus” ja sellele tuli kohe järgi maailmameistrivõistluste võit,” rääkis Marta, kes Eesti üldsusele on tuttav ka Eurovisiooni lauluvõistluse Eesti eelvoorudest ja bändist nimega Glow.