Ettevõtte asutaja Mattias Lepp: "Nutikas Köögiaed (Smart Herb Garden) võtab arvesse kahte asja, mida praeguse toote arendamise käigus õppinud oleme: et paljud tahavad korraga kasvatada rohkem kui ühte taime ja et linnakorteris jääb taimede kasvuks sageli valgust väheseks. Nutikas köögiaias on sisseehitatud valgusallikas ning see teeb kolme taime kodus kasvatamise ülilihtsaks - kogu töö teeb ära meie tehnoloogia."

Click & Grow tehnoloogia keskmeks on nanotehnoloogiline kasvukeskkond, mis garanteerib taimejuurtele optimaalse koguse hapnikku, toitaineid ja vett. On ka teisi tehnoloogiaid, mis seda eesmärki teenivad, aga Click & Grow välja töötatu on kodutingimustes lihtsaim kasutada, samuti on sellel märgatav hinnaeelis. Koostöös juhtivate LED valgustite tootjatega on Click & Grow välja töötanud ka valgusti, mis on laste silmadele ohutu ja mille valgus tundub loomulik.

Toote jaehinnaks plaanib ettevõte 79$ (umbes 60€), aga Kickstarteri kaudu tellides on hinnaks vaid 39$-75$ sõltuvalt toote värvist. Ning esimesed 100 Kickstarteri toetajat maksavad ürdiaia eest vaid 29$. Hindadele lisanduvad postikulud, ja esimese partii kohaletoimetamine on planeeritud septembris.

Nutika köögiaiaga on kaasas basiilika, tüümiani ja melissi seemnekassetid. Hiljem saab juurde osta ka täiendavaid seemnekassette erinevatele ürtidele, lehtsalatile, kirsstomatile, tšilli-piprale ja isegi maasikatele.

Mattias Lepp "Meie uus toode on samm lähemale sellele, et igaüks saab endale jätkusuutlikult maitsetaimi või koguni toitu kasvatada. Seejuures ei oleks me selleni jõudnud ilma koduturu toetuseta. Kuigi enamiku toodetest müüme USAs, on meie töötajad, testijad, aktiivseimad tagasiside andjad ja suurimad fännid Eestis ning loodan, et see on nii ka edaspidi."