MyInvest Estonia uute aktsionäride ring ei ole veel lõplikult selge ja kujuneb järgneva paari kuu jooksul. Samal ajal on juba teada, et omanikeringis on tuntud Eesti ettevõtjad. Nimekaimana toetab investeeringut Indrek Prantsi, Armin Kõomägi ja Sven Mansbergi ühisettevõte Nemor Invest, kellest saab MyInvesti suurim aktsionär.

Nende kõrval on juuni seisuga MyInvest Estonia põhiomanike seas näiteks Eesti tarbijateühistute keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand, Bauhofi tegevjuht Mart Vau ja Myfitnessi juhatuse liige Erkki Torn. Ettevõtte teatel jääb enamik MyInvestist eestlastele, kuid ettevõttes ei hakka olema ühte suuraktsionäri või mitut valitsevat aktsionäri, vaid mitmekesine aktsionäride struktuur, mis sisaldab nii Bauhofi ja MyFitnessi praeguseid aktsionäre, juhtkonna liikmeid kui ka tehingu nõustajaid.

MyInvest Estonia nõukogu esimees Indrek Prants andis pressiteate vahendusel mõista, et nende kahe eripalgelise ettevõtte puhul on eesmärgiks seatud nende jätkuv areng ja turuliidri positsiooni kindlustamine Eestis.

Stockholmi erakapitalifond Askembla Growth Fund on alates kevadest otsinud ostjaid enda osalustele Balti ettevõtetes, sealhulgas Bauhof Group AS-is ja My Fitness AS-is. Peale nende müüb fond elektroonikamüüjat Klick Eesti AS, IT hulgimüügifirmat TD Baltic AS, kinnisvarahaldajat Coral Arendus OÜ ja toitlustusteenust pakkuvat Eesti Eine AS-i.

Ehitus- ja aiatooteid müüva Bauhofi kontserni käive ulatus 2012. aastal 97 miljoni euroni ja kasum ligi ühe miljoni euroni. Ettevõttel on 12 kauplust Eestis ja 5 Leedus ning neis töötab kokku ligi 600 inimest.

My Fitness AS spordiklubide ketti kuulub kaheksa klubi üle Eesti, millel on ühtekokku u 11 000 aktiivset liiget. Juba lähiajal avatakse Tallinnas ka kaks uut klubi - augustis Lasnamäel ja sügisel Solarise keskuses. Ettevõtte käive oli mullu 3,3 miljonit ja kasum 264 000 eurot.