Samad mehed müüsid Videoplaneti 2004. aastal Sanoma meediakontsernile. Ivar Vendelin on jätkuvalt ka Rautakirja Estonia tegevjuht ja juhatuse liige, teatas Apollo Holding.

„Apollost on aastatepikkuse töö tulemusel saanud kaasaegne meelelahutuskauplus, kus nii raamatud, filmid, mängud kui ka muusika moodustavad üksteist toetava terviku ning on seetõttu ka meie klientide poolt väga hästi vastu võetud," ütles Ivar Vendelin.

"Tänu tugevale müügivõrgule, uue kontseptsiooniga kauplustele ning olemasolevale asjatundlikule meeskonnale usume Apollo edusse. Olen ise olnud Apollo uuenenud kontseptsiooni ülesehitamise juures ja olen rahul, et saan selle arendamist jätkata omaniku rollis ka tulevikus.“

Apollo kaupluste käive oli mullu 12,8 miljonit eurot. Uue ettevõtte nimi on Apollo Holding OÜ. Antud tehing Apollo klientidele ja partneritele mingeid muudatusi kaasa ei too.

Eesti suurimasse raamatukaupluste ketti Apollo kuulub kümme kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja aadressil apollo.ee. Kauplusi opereerib Apollo Holding OÜ.

2010. aasta algul ostis Apolloga konkureeriva Rahva Raamatu juhtkond keti välja Ekspress Grupilt.