Konverents on suunatud ärikontaktide sõlmimisest ning Eestisse investeerimisest huvitatud ettevõtetele. Kohale oodatakse üle 100 huvilise, muuhulgas pangandussektorist ja tervishoiuvaldkonnast.

„Sellised konverentsid on Eesti jaoks igapäevane töö, mida me järgmise kolme aasta jooksul peame väga intensiivselt tegema,“ selgitas konverentsi vajalikkust majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. „Mind huvitab eelkõige, mida potentsiaalsetest investoritest ettevõtjad Eesti valitsuselt ootavad – seda kavatsen konverentsil ka küsida. Soovime ettevõtjaid kohelda vastavalt nende vajadustele, et sügavast huvist saaksid ka reaalsed sammud ning neist pikaajalised investorid Eestis,“ tõi minister esile oma ettekande põhirõhke.

Suurbritannia poolne vastuvõtja on sir John Stuttard, Londoni linnapea aastatel 2006-2007, kes külastas Tallinna tänavu veebruaris. Peapaneelis saavad sõna ka ASi Tallinna Vesi juhatuse liige Ian Plenderleith ja Skype’i juhataja Sten Tamkivi. Peapaneeli modereerib Edward Lucas ajalehest The Economist.

Seejärel jätkub konverents kolmes töötoas: finants (moderaator Nasdaq OMX Tallinna Börsi juhatuse esimees Andus Alber), kinnisvara (moderaator Prime Assetsi juhataja Ardi Roosimaa), SmartHealth (moderaatorid Overalli juhatuse esimees Märt Haamer ja eGoverance Laboratory juhatuse liige Neeme Org).

Konverentsi peakõnelejaks on majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Samal ajal viibib Londonis ka Eesti ettevõtjate paarikümneliikmeline delegatsioon.