Täna avas taksotellimise äpp Taxify oma teenuse Soome pealinnas Helsinkis ja seda koostöös kohaliku suurima taksofirmaga Kajon. "Ma olen tõeliselt rõõmus, et saame käivitada Taxify teenuse Helsinkis Slushi konverentsi raames, mis on Põhja-Euroopa suurim idufirmade konverents. Ma olen optimistlik ja ootan Soome turult kasvu, sest Taxify'd kasutades säästavad Soome kliendid iga tellimusega raha." ütles Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Taxify pakub Helsinkis teenuse käivitamise ajal Slushi konverentsikülastajatele teenusega tutvumiseks tasuta taksosõite. Taxify mobiilirakendus võimaldab nutitelefoni kaudu tasuta tellida lähima takso ja seejärel jälgida takso saabumist kaardil. Sõidu lõpus saab klient anda tagasisidet taksoteenuse kohta, mis on väga oluline info taksofirmadele hea teenuse pakkumiseks.

"Me oleme jälginud Taxify mobiilirakenduse kiiret kasvu Eestis ja teistes Balti riikides. Seetõttu on meil heameel esimese taksofirmana Helsinkis võtta kasutusele Taxify mobiilirakendus, mis muudab meie klientidele takso tellimise mugavamaks ja soodsamaks." ütles Jari Kujala, Kajoni taksofirma tegevjuht.

Statistika põhjal on Taxify teenust kasutavate taksojuhtidel vaja sõita keskmiselt 34% lühem vahemaa kliendini jõudmiseks, mis võimaldab säästa kütusekuludelt ja klient saab kiiremini oma sõitu alustada. Taxify võitis eelmisel nädalal Eesti Logistikategu 2014 konkursil teise koha.

Soomes on Taxify teenus nüüd avatud Helsinkis ja Oulus, käesoleval aastal käivitub teenus veel Jyvaskyläs, Turus, Levis ja Rovaniemis.