Tehingut finantseeris EfTENi teatel 45 miljoni euro ulatuses Nordea pank, ülejäänud summa tasus ettevõte juunis läbi viidud aktsiaemissiooniga kogutud rahast. Emissioonis märkisid Balti pensionifondid ja elukindlustusettevőtted ning EfTEN Capitali varajase faasi investorid aktsiaid kokku 34,3 miljoni euro väärtuses.

EfTEN Capitali Läti tütarettevőtte jaoks on Domina ost kaheksas tehing. "Domina kaubanduskeskus oma unikaalse keskse asukoha ja urbanistliku elegantsiga sobib hästi fondi strateegiaga. See ost on meile tähtis samm edasi ning rőhutab meie juhtpositsiooni regioonis," ütles EfTENi Läti tegevjuht Viktors Savins.

Rohkem kui 120 000 ruutmeetriga Domina kaubanduskeskus oma üle 160 kauplusega on Riia suuruselt teine ostukeskus. Domina keskus ehitati mitmes etapis ning valmis 2006. aastal kinnisvaraarendaja Pro Kapitali juhtimisel.

Uuel omanikul on Domina keskusega suured plaanid, teatas EfTEN. Muu hulgas on Rimi Läti kinnitanud valmisolekut avada Domina kaubanduskeskuses Rimi hüpermarket.