50 Cent ehk kodanikunimega Curtis James Jackson kinnitas, et kuuldused tema luksusautode pargist ja kuld- ja teemantehetest ning muude räpparitele kohustuslike säravatest asjadest on puhas jama ja "lihtsalt meelelahutus", kirjutab BusinessInsider.

Näiteks ei kuulugi väidetavalt Bentley ja Ferrari räpparile endale, vaid need olid renditud. Sotsiaalmeedias on ta edvistanud veel paljude väärisasjadega nagu 65-karaadise sõrmusega. "65-karaati? Ma arvan, et see ei ole isegi võimalik," ütles kohtus taltunud räppar nüüd.

Kui kohtus küsiti, palju ta teenis 38 miljoni müüdud plaadi pealt, vastas kehvikust 50 Cent, et igalt plaadilt sai tema endale vaid kümme senti.

Küll aga tunnistas räppar, et elab siiani tagasihoidlikus villas, kus on 21 magamistuba, 24 vannituba, korvpalliväljak, kino ja isiklik ööklubi.

Küll aga jääb see, kas räppar ka tegelikult pankrotis on, tegelikult arusaamatuks, sest hiljem on 50 Cent öelnud, et pankroti väljakuulutamine oli "strateegiline samm äris".

Pankroti väljakuulutamise päeval pani räppar endast üles pildi koos "säästuautoga" ja kirjutas pildiallkirjaks "Ajad on siin rasked". Ilmselgelt ei ole need aga nii rasked, et pankroti üle nalja mitte teha ...

Times are hard out here LMAO #FRIGO #SMSAUDIO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on