Andrus Suklese ja Tullio Liblik suhtlemine, kes äripartneritena arendasid elamuprojekti, käib viimasel ajal ainult advokaatide kaudu. Põhjuseks Suklese süüdistus Libliku vastu, mille tulemuseks on 16,8 miljoni kroonine hagi arbitraažikohtus. Suklese sõnul on Liblik seotud materjalide varguses ja sellega seoses raha väljapetmisega, kirjutab Oma Saar.

„Mina seda nii ei jäta, nõuan oma raha tagasi,” ütles Sukles, kelle sõnul on sellega saanud petta ka inimesed, kes on sinna korteri ostnud. „Kui arhitekti projektis on Eestis kehtiva ehitusseaduse järgi ette nähtud soojustusmaterjali kiht vähemalt 15 cm, siis sinna on pandud ainult 10,” selgitas Sukles Oma Saarele. Lisaks on näiteks fassaadi ehitamisel näidatud materjalikulu poole suuremana, kui tegelikult kulus.

Samuti kinnitas Sukles, et nimetatud summa on alles algus, sest hagi hõlmab ainult nelja maja 16-st ehitatud majast. Sukles lisas, et asi juhtus seetõttu, et tema viibis enamiku ajast Ameerika Ühendriikides ja seega puudus tal toimuva üle tõhus kontroll.