Andre Veskimeister on varasemalt töötanud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses, ASis Ülemiste City arendusjuhina ja tegevjuhina. Andre Veskimeister hakkab AS-is Ekspress Grupp täitma arendusjuhi ülesandeid ning asub tööle alates 22. septembrist.

Erle Oolup on varasemalt töötanud AS-i Pro Kapital raamatupidajana, AS Prike pearaamatupidajana ning AS-is Ülemiste City finantsjuhina. AS-is Ekspress Grupp asub Erle Oolup täitma finantsjuhi ülesandeid ning juhatuse liikme kohuseid alates 22 oktoobrist.

Senine juhatuse liige Kaido Ulejev siirdub Maalehe ja Eesti Ekspressi äripoole ühendamisest sündinud  ASi Eesti Ajalehed turundusjuhiks. Anne Kallas lahkub Ekspress Grupist.

Ekspress Grupi nõukogu liikme ja suuromaniku Hans H. Luige sõnul on loomulik, et tegevjuhi vahetumine toob kaasa muudatusi ka meeskonnas.

Ligi neli aastat Ekspress Grupi juhatuse esimehena töötanud Priit Leito lahkub seniselt ametikohalt ning siirdub juhtima Modern Times Group´i Eesti ettevõtteid TV3 AS ja Mediainvest Holding AS, teatas ettevõte mõni nädal tagasi.