“Peale elektrienergia hinnale kinnituse saamist märtsi lõpus arvutasime välja uued Eesti Energia klientide hinnapaketid ja tegime võrgutasude ümberarvutuse,” rääkis Eesti Energia energiamüügi osakonnajuhataja Jüri Johannson. Ühele neljaliikmelisele Eesti perele, kes ostab elektrit hinnapaketiga Kodu 2 ja kasutab kuus 300 kWh elektrit, sellest pool öötariifiga, tähendab muudatus kuus lisakulu suuruses 18 krooni.

Johannson rõhutas, et elektri eest tehtavaid väljaminekuid on võimalik ka klientidel endal juhtida läbi elektrisäästu. “Üks protsent aastas kokkuhoitud elektrit vähendab kodust elektriarvet 50 krooni võrra ja jätab maa-alla 50 kg põlevkivi,” lausus ta. Nõuandeid, kuidas säästlikult (elektri)energiat tarbida, leiab Eesti Energia aadressilt kokkuhoid.energia.ee.

Uued hinnakirjad ja info on saadaval ka kodulehel www.energia.ee, tariifitelefonil 1546 ning klienditeenindusbüroodes. Seoses uute hindade jõustumisega ootab Eesti Energia oma klientidelt (v.a kauglugemine) juunikuu lõpu seisuga elektriarvesti näitu kuni 6. juulini.