Piletitulu jäi samas ajavahemikus 12,9 protsenti väiksemaks - 2013. aasta I poolaastal saadi piletite müügist 0,98 miljonit eurot.

„Kuigi sõitjate arv on möödunud aastaga võrreldes vähenenud, on viimased kuud näidanud kasvumärke. Näiteks juunikuu tulemused olid nii sõitjate arvu kui piletitulu poolest paremad kui eelmisel aastal, kasvades tulu poolest ca 8 protsenti ja sõitjate arvu osas 1 protsent,“ selgitas Kaareste. Tallinn-Aegviidu liinil, kus remonttööd on lõppenud, kasvas piletitulu eelmise aasta juuniga võrreldes üle 10 protsendi.

„Ühtlasi sõitsime kuni juunikuu lõpuni vaid vana veeremiga. Täna on liinil juba uued elektrirongid ning samuti on Eesti Raudtee lubanud lõpetada märkimisväärsed sõiduplaanimuudatused septembrikuuks. See annab meile julguse väita, et nüüd ja edaspidi suundub meie sõitjate arv kasvule,“ ütles Kaareste.

1. juulil lasi Elektriraudtee liinile 5 uut elektrirongi. Saabuval nädalavahetusel tulevad liinile veel kaks uut elektrirongi. Ettevõte plaanib lähinädalatel lõpetada vana veeremi kasutamise ning hakata kliente teenindama vaid uute, Stadler FLIRT elektrirongidega.

Elektriraudtee AS teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila, Tallinn-Riisipere, Tallinn-Paldiski, Tallinn-Klooga-rand ja Tallinn-Pääsküla elektrirongiliinidel.

Elektriraudtee AS on 100% riigi omanduses olev ettevõte.