Koostöös maailma juhtiva viirusetõrjetarkvara väljatöötajaga F-Secure pakutavad viirusetõrje ja personaalse tulemüüri teenused maksavad nüüd kumbki senise 49 krooni asemel 39 krooni kuus ning nii viirusetõrjet kui ka personaalset tulemüüri sisaldav pakett senise 69 krooni asemel 59 krooni kuus. Elioni interneti püsiühenduse või Kodulahenduse kasutajale on aga viirusetõrje ja personaalse tulemüüri teenuse kuutasu alates 1. detsembrist 29 krooni ning mõlemat teenust sisaldava paketi kuutasu 39 krooni. Kõigile detsembris Kodulahendusega liitunutele on viirusetõrje, personaalse tulemüüri või mõlemat teenust sisaldava paketi kasutamine kuni 2005. aasta märtsi lõpuni tasuta.

Teistele uutele viirusetõrje või personaalse tulemüüri kasutajatele on selle teenuse kasutamine tasuta 30 päeva. Liitumistasu viirusetõrje ja personaalse tulemüüri teenustel ei ole.

Viirusetõrje ja personaalne tulemüüri teenused kaitsevad kasutaja arvutit viiruste ja internetist pärit rünnakute eest. Viirusetõrje ja personaalne tulemüür kontrollivad viirustutvustuste, tarkvara ja turvaprofiilide uuendusi automaatselt iga tunni tagant, mis kindlustab, et arvuti on pidevalt kaitstud viiruste ja muude internetist lähtuvate ohtude eest. Kuna Elion pakub viirusetõrje ja personaalse tulemüüri teenuseid rakendusrendi mudeli alusel, siis ei ole klientidel vaja korraga maksta suurt rahasummat tarkvaralitsentsi eest, vaid iga kuu väikene summa teenuse kasutamise eest.