Kokkutõmbuv lauatelefoniäri sunnib telefonifirmat mõtlema uutele toodetele, millega tarbijatelt lisaraha välja meelitada. Kui praegu kasvab Elion eelkõige tänu internetiühendusele, siis lähiajal loodetakse samasugust edu ka televisioonisignaali edastamisest, kirjutab Postimees.

DigiTV nime all hakkab telekomifirma pakkuma digitaalset telepilti esmajärjekorras uutes elurajoonides, kuid sügisel ka ADSL-võrgu kaudu. Seega võivad kõik Elioni internetiühendust omavad pered hakata õige pea ka DigiTVd vaatama.

Viie aastaga soovitakse jõuda kuni pooltesse Eesti kodudesse. Elioni edastatavad 40 populaarset TV-kanalit hakkavad maksma 75 krooni kuus ning liitumine on tasuta.

“Tallinnast väljapoole jõuame samuti järgmisel aastal,” ütles Elioni juhatuse esimees Valdur Laid, kelle sõnul oligi Elioni eesmärk seoses DigiTVga eestlastele terviklahendusi pakkuda.

Elioni tootedirektor Margus Kurm ütles, et DigiTV on analoogtelevisiooniga võrreldes mitmes mõttes parem. “Pilt ja heli on kvaliteetsemad ning puuduvad analoog-TV-le iseloomulikud häired ja müra,” kiitis Kurm.