Elioni müügi- ja teenindusdirektori Jaak Jõgi sõnul andis tõuke telerite müügi alustamiseks Elioni DigiTV turuletulek selle aasta kevadel. ?Kuna Elion soovib pakkuda klientidele täislahendusi ning kvaliteetne digitaalne telepilt on tulevikus kindlasti kodu lahutamatuks osaks, siis on telerite müügi alustamine meie esindustes igati loogiline samm,? lausus Jõgi.

Erinevalt tehnikapoodidest on Elioni esindustes müügil ainult LCD- ning plasmatelerid. Hetkel müüakse esindustes maailma juhtivate tootjate Samsungi ja Philipsi telereid, lisandunud on ka Fujitsu-Siemensi televiisorid.

Hetkel saab telereid osta juba Elioni esindustes Tallinnas Endla 16, Kristiine kaubanduskeskuses, Norde Centrumis, Lasnamäel Mustakivi kaubanduskeskuses, Tallinna Postimajas, Mustamäe kaubanduskeskuses Tammsaare tee 116, Ülemiste keskuses, Tallinna Kaubamajas, Tartus Eedeni kaubanduskeskuses ja GMP ostukeskuses Küüni 5b, Pärnus Hommiku 17, Paides Keskväljak 18 ja Kuressaares Kohtu 1a. Tulevikus alustavad telerite müüki ka Elioni teised esindused üle Eesti.