„Elisa ühtlane ja sideturu parimate hulka kuuluv kasvunumber viimase kahe aasta jooksul, mida omakorda toetas ettevõtte hea kasumlikkuse näitaja, iseloomustavad ka tänavuse aasta teist kvartalit,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. „Operaatoril on hea, kui kliendil on hea – viimases aga pole põhjust kahelda, 30. juuni seisuga oli Elisa klientide arv tõusnud 307 500 liitumiseni ehk kümnendiku võrra enam kui aasta tagasi samal ajal.”

Sami Seppäneni sõnul jätkab Elisa tänavugi juba mullu alanud suuremahulist investeerimisprogrammi, kui uutesse tugijaamadesse üle
Eesti panustati aasta jooksul ligi 200 miljonit krooni. „Selle aasta esimestel kuudel keskendusime rohkem Lõuna-ja Kesk Eestile, kattes kõige kvaliteetsema levialaga Tartu, Valga, Võru, Otepää, Viljandi ja Pärnu linnad ning laiendades heal tasemel sidevõimalusi ka väljapoole maakonnakeskusi,” lisas Sami Seppänen.

„Pooleteise aastaga Eesti erinevatesse piirkondadesse püstitatud ligi 200 uut tugijaama kiiremat mobiilset Internetti võimaldava EDGE-toega lõid tarbijale täiesti uue standardi andmeside levi ning kiiruste osas, mis andis võimaluse ka uute teenuste pakkumiseks,” märkis Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. „Tänavu teises kvartalis tõi Elisa esimesena Eestis turule piiramatu andmemahuga M-Interneti paketid, millele lisandus omakorda unikaalne M-interneti päevapilet.”

Andrus Hiiepuu lisas, et paari esimese kuu kokkuvõte näitab, et uued M-interneti paketid võeti hästi vastu nii Elisa seniste kui ka uute klientide poolt. Lisaks mobiilsele andmesidele investeeris Elisa märgatavalt esimesel poolaastal Tallinnas ja selle lähiümbruses ülikiire Koduinterneti leviala laiendamisse.