?Möödunud aasta oli Elisa jaoks väga edukas: käive kasvas 17%, klientide arv 18% ning kasum 48% ehk 299 miljoni kroonini. Elisa püsivõrgu käive kasvas 23% ehk 214 miljoni kroonini, mida võib pidada samuti väga heaks tulemuseks. Käesoleval aastal pöörame suurt tähelepanu GSM-võrgu kvaliteedi tõstmisele,? rääkis Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu ütles, et Elisa käesoleva aasta prioriteediks on välja tuua kvaliteetoperaatori sisu ? hea levi, lai teenustevaik ning personaalne teenindus. ?Möödunud aastal tõime turule mobiilse kontori teenuse, mis osutus väga edukaks. Sellel aastal lansseerime ülikiire interneti nii mobiiliside kui ka püsivõrgu klientidele.?

?Kui senine 3G tehnoloogia võimaldab kiirust maksimaalselt kuni 384 Kb, siis Elisa viib mobiilinterneti kiiruse üle 1 Mb ehk kolm korda kiiremaks. Elisa poolt kasutusele võetava tehnoloogia kiirus areneb lähiaastatel üle 5 Mb,? ütles Elisa juhatuse liige Markus Nisula. ?Uus internetist allalaadimise kiirus on 20?24 megabitti sekundis ja üleslaadimiskiirus veidi üle 1 megabiti sekundis, mis on senisest kuni kolm korda kiirem.?