?Esimeses kvartalis jätkus Elisa käibekasv samas tempos möödunud aasta viimase kvartaliga,? ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. ?Elisa võidab turgu tänu kõrgele kvaliteedile ja soodsale hinnale.?

?Sel aastal ehitame üle Eesti 110 uut tugijaama ehk tööle hakkab kaks uut masti nädalas. Ühtekokku panustame sellesse 2006. aasta jooksul ligi 200 miljonit krooni. Pealinnast väljapool tuleb Elisal uusi tugijaamu piirkondlikult rohkem juurde Ida- ja Lääne-Virumaale, Saare- ja Hiiumaale ning Viljandi- ja Pärnumaale,? lisas Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Koostöös globaaloperaatoriga Vodafone tõi Elisa märtsis turule uued väikefirmale suunatud äripaketid.

?Lähiajal hakkame pakkuma nii mobiilside kui ka püsivõrgu klientidele ülikiiret internetti,? ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.. ?Mobiilinterneti standard HSDPA ja püsiinterneti standard DSL2+ võimaldavad just kodutarbijale senisest kordasid kiiremaid andmesidekiiruseid, mis omakorda lubab teenusteringi veelgi laiendada.?

Elisa I kvartali mobiilside käive oli 348 miljonit krooni, mis on 17% rohkem kui mullu samal ajal. Elisa püsivõrgu käive kasvas aasta esimese kolme kuuga 56 miljoni kroonini ja kasum suurenes üle kahe korra. Elisa klientide arv kasvas 18% ja oli esimese kvartali lõpuks 277 500 klienti.