„Pärnu on suveks ning tuhandete puhkusenautijate vastuvõtuks valmis, olles järgnevatel kuudel mitte ainult suvepealinn, vaid ka levipealinn. Pärnus elavate ja suvitavate klientide olulisust mobiilioperaatorile kinnitavad ka Elisa viimatised investeeringud linna ja selle lähiümbrusse,” lausus Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. „ Põhjamaade juhtiva konsultatsioonifirma Pöyry Telecom Ltd. hiljutise mõõtmise tulemusel ületab Elisa leviala Pärnus konkurente nii signaali tugevuse, kõnekvaliteedi kui ka võrgutiheduse osas.”

Seppäneni sõnul on Pärnu viimase poole aasta jooksul järjekorras kuues linn Eestis, kus Elisa on panustanud kvaliteetseima leviala tekkesse. Kvaliteetseima leviga linnade ritta on juba varasemalt tõstnud Tartu, Võru, Valga, Otepää ja Viljandi.

„Elisa on sel aastal investeerinud Pärnusse ja Pärnu maakonda ligikaudu kaheksa miljonit krooni. Selle eest on lisaks mõningatele ümberehitustöödele saanud Pärnu linn ja maakond juurde 9 uut tugijaama, viimati käivitusid Jõõpre ja Sauga tugijaamad,” lausus Seppänen.

Elisa rajas eelmisel aastal Eesti erinevatesse piirkondadesse 130 uut tugijaama kogumaksumusega 200 miljonit krooni. Tänavu jätkuv suuremahuline investeeringuprogramm on praegu rohkem keskendunud Lõuna- ja Kesk-Eestile, laiendades heal tasemel sidevõimalusi ka väljapoole maakondlikke keskusi ja linnasid. Tänavu on Elisa rajanud juba 50 uut tugijaama, neist viimane valmis sel nädalal.