„Kui eelmisel kuul kattis Elisa uute tugijaamade abil kvaliteetseima levialaga Eesti suuruselt kolmanda linna Narva ning selle lähipiirkonna, siis järgmiseks sammuks leviala parandamisel Kirde-Eestis sai kiirelt arenev Sillamäe linn,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. „Põhjamaade juhtiva konsultatsioonifirma Pöyry mõõtmise kohaselt ületab Elisa leviala Sillamäel konkurente nii kõnekvaliteedi kui signaali tugevuse osas.”
Seppäneni sõnul on Elisa kolm tugijaama Sillamäel piisav kogus, tagamaks kvaliteetne teenus linna sadamale ja tööstusele ning elanikele ja piirkonda läbivatele Põhjaranniku vaatamisväärsusi külastavatele turistidele.

„Meie hiljutised investeeringud tagavad Sillamäe ja Narva kokku ligi 100 000-le elanikule korraliku mobiilside olemasolu, samuti mobiilse Interneti kättesaadavuse soodsa hinna eest,” lisas Seppänen.

Viimase kümne kuu jooksul on Elisa kõige kvaliteetsema levialaga katnud lisaks Kirde-Eestis asuvale Narvale ja Sillamäele ka Lõuna- ja Kesk-Eesti linnad Tartu, Võru, Valga, Viljandi, Otepää ning Pärnu. Kõik uued Elisa tugijaamad võimaldavad veerandmegase allalaadimiskiirusega M-Interneti teenust. Kevadel turule tulnud M-Interneti paketid on praeguseks kasutatavad enam kui kahel kolmandikul Eesti territooriumist.