?Elisa on aastaga oluliselt turgu juurde võitnud,? ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. ?Kõige tähtsamaks peame klientide arvu kasvu ja käibe suurenemist, mis kinnitavad, et meie valitud strateegiat on saatnud edu ? Elisa on Eesti soodsaim kvaliteetoperaator. Elisa selge eesmärk on olnud kasumlik kasv klientidele lisaväärtusteenuste pakkumisega, mille parimaks näiteks on Elisa unikaalsed ühisteenused maailma suurima mobiilsideoperaatori Vodafone´iga.?

Sami Seppänen ütles, et Elisa on turuosa juurde võitnud nii mobiilsides kui ka püsivõrgu teenuste pakkumisel. ?Meie jaoks on kõige suuremaks võiduks Radiolinja ja Unineti õnnestunud liitumine Elisaks, mille kliendid on väga hästi vastu võtnud, sest nüüd pakume kõiki sideteenuseid n-ö ühest uksest,? selgitas Sami Seppänen. ?Ilmekas näide on meie infotelefoni koormuse mitmekordne kasv, mistõttu oleme kasvatanud teeninduspersonali. Suur huvi Elisa teenuste vastu on selgelt väljendunud uutes klientides ja käibe ning kasumi tempokas kasvus.?

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu ütles, et Elisa on tihenenud konkurentsisituatsioonis püüdnud konkurentidest eristuda soodsa ja kvaliteetse teenuse ning teenindusega. ?Mitmed meie uued paketid on omas kategoorias turu soodsaimad,? ütles Andrus Hiiepuu. ?Konkreetselt võiks välja tuua meie personaalkliendi teenindusprogrammi VIP, millega pakume esimesena Eestis oma kliendihaldurit ka eraklientidele ning lisateenuse ?10 sõbranumbrit?, kus klientidel on võimalik väga soodsalt helistada kümnele varem määratud numbrile.?

Elisa 2005. aasta esimese kvartali käive oli 297 miljonit krooni, mis on 24% rohkem kui möödunud aastal samal ajal. Ettevõtte EBITDA oli samal ajal 91 miljonit krooni (kasv 30%) ning ärikasum (EBIT) 55 miljonit krooni (kasv 57%). Elisa mobiilsideklientide arv kasvas 235 650 liitumiseni, mis on 36% rohkem kui möödunud aastal samal ajal. Turu-uuringute järgi on Eestis 950 000 mobiilside klienti, kus Elisa turuosa on 25%. Elisa püsivõrgu käive kasvas 20% 46 miljoni kroonini ning EBITDA kasvas 93% 7 miljoni kroonini.