"Kui aastaalguse plaanide kohaselt arvestasime tänavu 110 uue tugijaama käivitamisega, siis praeguseks hetkeks olemegi juba selle lubaduse täitnud ning aasta lõpuks lisame neile veel paarkümmend uut mobiilimasti juurde,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. „Seega oleme sel aastal leviala ja sidekvaliteedi veelgi paremaks muutmiseks teinud rohkem kui meie konkurendid kokku. Elisa tänavu Eesti erinevatesse piirkondadesse tehtud ligi 200 miljoni kroonine koguinvesteering on rekordiline ka meie enda jaoks – samas on mobiilimasti ja kvaliteetse sideühenduse saanud kohad, mis seda kaua igatsenud, näiteks Loodna kant Raplamaal.”

Sami Seppäneni sõnul rajas Elisa uutest tugijaamadest pooled linnadesse ning pooled maapiirkondadesse: „Just piirkondlik areng on meie tänavuseks märksõnaks, Elisa jaoks on väikelinnad ja maakohad sama tähtsad kui Tallinn ja Harjumaa. Uusi mobiilimaste lisandus tänavu enim Ida- ja Lääne-Virumaale, Saare- ja Hiiumaale ning Tartu- , Viljandi- ja Pärnumaale.”

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu lausus, et tänavune suurinvesteering ei võimalda pakkuda ainult väga head levikvaliteeti, vaid ka kiiret andmesidet: „Enamus uutest tugijaamadest on kiiremat mobiilset internetti võimaldava EDGE-toega, mis tõstab andmesidekiiruse neli-viis korda kõrgemaks enamusele tuntud GPRS-ist. Arvestades inimeste töö- ja eluviiside muutust ning mobiilsete kontorite üha laiemat levikut ja praktilisust on taoliste teenuste kättesaadavaks ja taskukohaseks muutmine kvaliteetoperaatori kohuseks.”

Elisa plaanib järgmisel aastal jätkata uute tugijaamade rajamist Eesti maapiirkondadesse samas tempos.

Elisa on Eesti suuruselt teine ning ühtlasi soodsaim kvaliteetoperaator, mis pakub kõne- ja internetilahendusi nii mobiilside- kui ka püsivõrgu kaudu. Elisa mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Ettevõtte 2005. aasta mobiilside käive oli 1,4 miljardit krooni ning kasum 299 miljonit krooni. Elisa püsivõrgu käive oli samal aastal 214 miljonit krooni.