"Elisa oli esimesel poolaastal suurimaks kasvajaks ka fikssidevõrgu kliendiarvu võrdluses," märkis Elisa Eesti juht Sami Seppänen.

Esimesel poolaasta jooksul sai Elisa numbriliikuvuse teel juurde 4464 uut mobiilsideklienti ning 2397 uut fikstelefoni kasutavat klienti.

Seppäneni sõnul on Elisa selle aasta märksõnaks 4G võrkude arendamine ja tihendamine ning vastavate uute teenuste väljatöötamine, sellega on seotud kõik tänavused suuremad, miljonitesse eurodesse ulatuvad investeeringud. "Elisa 4G võrk katab praegu üle 75% Eesti elanikkonnast ning võimaldab kasutajale tugeva siseleviga kvaliteetse mobiilse interneti teenust – see omakorda loob võimaluse näiteks korraliku video- või telepildi edastamiseks ning erinevate multimeedia teenuste kasutamiseks."

Elisa selle aasta esimese poolaasta käive langes 2012. aasta esimese poolaastaga võrreldes 14,6% võrra, ulatudes 44,9 miljoni euroni.

2012. aasta käive sama aja jooksul oli 52,6 miljonit eurot. Seppäneni sõnul tulenes käibelangus operaatorite vaheliste sidumistasude ehk mobiilkõne lõpetamise tasude langemisest. Tasud alanesid Eestis tulenevalt Euroopa Liidu direktiivist 1. jaanuarist.

Elisa Eesti esimese poolaasta kasum oli 7,1 miljonit eurot, olles 16,9% võrra väiksem kui sama näitaja mullu.