Kliendibaasi kiire suurenemise kõrval näitas kasvutrendi ka Elisa käive. Selle aasta kolmandas kvartalis kasvas Elisa käive võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 11,7 protsendi võrra. Elisa 2012. aasta kolmanda kvartali käive ulatus 29,7 miljoni euroni, aasta varem samal perioodil oli Elisa käive 26,6 miljonit eurot, teatas ettevõte.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni sõnul on Elisa kliendibaasi kasvu aluseks positiivne numbriliikuvus ning mobiilse interneti teenuste kasutajate arvu aktiivne kasv. "Elisa on kahe aasta jooksul numbriliikuvuse teel juurde võitnud üle 50 000 kliendi," ütles Seppänen.

Mobiilsideturgu iseloomustab trend, et kliendid ostavad järjest enam nutitelefone ja tahvelarvuteid ning kasutavad üha rohkem mobiilse andmeside teenuseid. Kui algselt oli mobiilne internet peamiselt kasutusel laua- ja sülearvutites, siis täna kasutab juba veerand Elisa eraklientidest mobiilse andmeside teenust ka nutitelefonis.

Seppäneni sõnul võitis Elisa riigiettevõtete sideteenuste riigihanke. "Tänu riigihanke võidule hakkavad järjepanu Elisa teenuseid tarbima kuus ministeeriumi ja nende allasutused, lisaks veel ka Riigikantselei, Riigikontroll ning kolm sihtasutust," märkis Elisa juhatuse esimees.