„Ülikiire ehk 15 megabitti sekundis allalaadimiskiirust võimaldav internetiühendus jõuab seekordse levialainvesteeringu tulemusel peredeni, kes elavad nii uutes arenduspiirkondades kui ka juba ammu väljakujunenud eramurajoonides nagu Pääsküla ja Kivimäe,” lausus Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

„Juuli alguseks valminud uued levisõlmed katavad ülikiire internetiühendusega Pärnu maantee ja Vabaduse puiestee vahelise ala ning Pääskülas Kadaka puiestee ümbruse.”

Andrus Hiiepuu sõnul uute levisõlmede käivitumine võimaldab kümnetel tuhandetel eratarbijatel saada koju kvaliteetne ja senisest mitmeid kordi kiirem internetiühendus. Elisa jätkab oma DSL2+ leviala väljaehitamist Tallinnas ja Harjumaal pakkumaks kiiret internetiühendust nii eraklientidele kui ka äriühingutele.

„Kui Internet on Eestis kättesaadav pea kõikidele, siis andmesidekiiruste pidev kasv ning nende toomine üha suuremale hulga tarbijateni on asjade loomulik käik. Liiatigi on praeguseks virtuaalsete suhtlemis- ja tegutsemisvõimaluste ring ning meelelahutusvaldkond tohutult suurenenud, mis omakorda ajendab operaatorit arendama pakutavaid teenuseid,” lausus Andrus Hiiepuu.

Hetkel pakub Elisa DSL2+ tehnoloogial põhinevat ülikiiret internetilahendust Tallinnas ja selle lähiümbruses, kus täna elab potentsiaalsete kasutajatena 200 000 peret.