E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi sõnul ei omanud büroohoone ettevõtte portfellis pikemaajalist strateegilist tähtsust. „E.L.L. Kinnisvara fookuses on jätkuvalt kaubanduskeskuste ja teiste ärihoonete arendamine. Tehingu müügist teenitud vahendeid kasutame uute arendusprojektide ettevalmistamiseks,“ sõnas Dapon.

Sõpruse pst 151 on teenindus –ja bürookompleks, mille 2400 m2 suurune, OÜ-le Linnailu kuuluv büroopind on üürilepingutega kaetud. OÜ Kommertskinnisvara juhataja Hannes Pihli sõnul otsivad ettevõtte kliendid alternatiivseid instrumente võrrelduna pangadeposiitide või volatiilsete aktsiaturgudega.

„Turusituatsioon, kus ärikinnisvaras on vakantsused normaliseerunud ja üürimäärad kasvutrendis, on võimalik teostada piisavalt turvalisi tehinguid antud sektorisse. Seetõttu asutatigi Kommertskinnisvara OÜ nõustamisel Linnailu SPV OÜ, kes omandas Sõpruse pst 151 büroohoonet omava äriühingu
osad,“ sõnas Pihl.

Kommertskinnisvara OÜ on ärikinnisvara privaatportfelle juhtiv ettevõte. Ettevõtte portfelli kuulub nii kaubandus-kui büroohooneid Tallinnas ja mujal Eestis.