„Reisijate paremaks teenindamiseks otsustasime välja saata täiendavad infotöötajad, kes oskavad vastuseid anda kõikidele Elroni rongireise puudutavatele küsimustele,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

Elron teatas veel, et alates homsest lisab rongifirma Rapla ja Tallinna vahelisele liinile lisareisi. Homme liinile lisanduv neljavaguniline rongikoosseis, milles on 214 istekohta, väljub Raplast hommikul kell 6.57 ning jõuab Balti jaama kell 8.10.

Seni väljus Raplast Tallinnasse hommikul 2 rongi – kell 6.34 ning 7.58. Täiendavalt kell 6.57 väljuval rongil on Tallinn-Väikse peatuses 5minutiline ooteaeg, misjärel ta sõidab Balti jaama.
Päevane väljumiste arv Rapla-Tallinna liinil kasvab sellega 13-ni.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub alates 1. jaanuarist 2014 uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel.

Elron kasutab 18 elektrirongi ja hetkel 13 diiselrongi. Järgneva 6 kuu jooksul lisandub veel 7 uut diiselrongi. Uued elektrirongid maksid 79,5 miljonit eurot.
Diiselrongide ostmiseks on Elroni ja Stadleri vahel sõlmitud ligi 200 miljoni euro suurune 20aastane kapitalirendileping. Elron plaanib sellel aastal veda 5,2 miljonit reisijat.