Erinevate valdkondade toetuseks tehtud annetuste kogusumma oli 1 478 830 krooni, teatas EMT.

Hüljatud loomade toetuseks kogunes 465 420 krooni. Kampaania partnerid on MTÜ Kassiabi, Heateo Sihtasutuse projekt „Päike kuuti!” ning kodutute loomade hoiu- ja varjupaigad Tallinnas, Võrus ja Pärnus. Kogutud raha eest toetatakse loomadele hoiukodude leidmist, loomade ülalpidamist ja ravi ning nendega tegelemist varjupaigas olemise ajal.

Lastekodulaste huvitegevuse toetuseks annetati 413 770 krooni. Eesti lastekodudes on ca 1600 kooliealist last, kel puudub võimalus osaleda trennis või huviringis, lüüa kaasa kooli suusapäeval või klassi väljasõidul – lastekodude eelarvetes puudub niisugusteks kulutusteks raha. Heategevuskampaania partner MTÜ Caritas Eesti Lastekodulaste Fond on loodud just selleks, et aidata lastekodulapsel olla aktiivne ning tunda end võrdväärsena tegevustes koos omaealiste tavalises peres kasvavate lastega.

Tallinna Lastehaiglale annetasid EMT kliendid 408 310 krooni. Toetussumma kasutatakse Tallinna Lastehaiglale radioloogiaosakonnale radioloogiapiltide edastamise ja diagnostika DICOM süsteemi hankimiseks. See võimaldab väikesekaaluliste enneaegsete titade uuringupiltide võimalikult täpset vaatamist. Tallinna Lastehaiglas ravitakse ju lapsi, kelle kaal algab 400 grammist ning kelle veresoonte kateetrid ja kanüülid on ülipeened ning tavalisel arvutiekraanil raskelt jälgitavad.

Kuulmispuuetega laste toetuseks annetati 191 130 krooni. Pered, kus kasvab kuulmispuudega laps ning kuulmispuuetega laste õppeasutused vajavad väikeste viipekeeles rääkijate jaoks sidevahendeid, et kontakt nendega ei katkeks silmsideme katkemisel. Raha jaguneb võrdselt Tartu Hiie Kooli, Tallinna Heleni kooli, Eesti Kuulmispuuetega Laste Vanemate Liidu ja Eesti Implantaadilaste Seltsi vahel.



2007. aasta toetussummade üleandmiseks korraldab EMT koostöös Hannah´ga heategevuskontserdi 16.jaanuaril Kaarli kirikus.



„Jõulukalender 2007” raames said EMT kliendid 1.-23. detsembrini saata lühisõnumi valitud märksõnaga, et anda oma toetus valitud heategevusprojektile. Sõnumi hind oli 10 krooni ja kogu raha läheb heategevuseks.



EMT korraldab jõuluaegset heategevuskampaaniat juba viiendat aastat järjest. Viiel aastal kogutud toetuste kogusumma on 7 miljonit krooni.



EMT ja partnerid tänavad kõiki annetajaid.