Seoses laienemisega on Ensto Ensek AS-i tootmispind laienenud 10 000 ruutmeetri võrra, ulatudes 15 400 ruutmeetrini. Kontoripinda on uues hoones 2000 m². Soome tehasest on Eestisse üle toodud juba 40 töökohta ning järgmise aasta alguses tuuakse veel teist niipalju. Keilasse kolinud müügifirmas töötab kokku 15 inimest. Maikuuks on Ensto Eesti firmade personaliks kavandatud 233 töötajat.

?Otsustasime oma seni Mustamäel asunud juhtimise ja müügiüksused tuua üle Keilasse, otse tootmise kõrvale. Peamiseks põhjuseks on muidugi Ensto Porvoo tehase osade töökohtade ületoomine Eestisse. Tootmise ja müügiosakonna lähestikune asetus parandab kindlasti logistikat ja võimaldab jõuliselt laienevat ettevõtet paremini juhtida,? selgitab Ensto kahe tütarettevõtte juhatuse esimees Üllas Täht. Ta lisab, et normaalseid töötingimusi ning stabiilsust pakkuva ettevõttena loodetakse leida valutult lahendus ka oma hüppeliselt kasvavale kaadrivajadusele.

AS Ensto Elektri 2003. aasta realiseerimise netokäive oli 67,3 miljonit ning puhaskasum 4,6 miljonit krooni. Ensto Ensek AS-i käive oli samal aastal 127 mln ja kasum 27,5 miljonit krooni.

Ensto Ensek AS on 1993. aastast Eesti turul metalltoodete tootmise, kuumtsinkimise ning elektritarvikute koostamisega tegelev ettevõte. Ainsana Eestis pakutakse teenustööna väikedetailide kuumtsinkimist tsentrifuugis. Olulise müügikäive moodustab ettevõttele eksport.

Ensto Grupp on 1958. aastal asutatud rahvusvaheline tööstuskontsern ja pereettevõte, mille peakorter asub Soomes, Porvoos. Firma on spetsialiseerunud elektrisüsteemide ja -tarvikute väljatöötamisele, tootmisele ja turustamisele. Ensto tooted kuuluvad olulise osana nii elektri ülekandesüsteemide kui ka igapäevaste elektriseadmete juurde. Firma tooteid kasutatakse elamute elektripaigalduste juures, ühiskondlikes hoonetes, valgustussüsteemides ning erinevates kõrgtehnoloogilistes juhtimissüsteemides.

Ensto ettevõtted asuvad lisaks Soomele ja Eestile ka Rootsis, Norras, Inglismaal, Poolas, Ungaris, Lätis, Leedus, Venemaal, Itaalias, Saksmaal, Tšehhis ning Hiinas ? kokku 14-s riigis. Ettevõtte annab tööd ligikaudu 1100-le inimesele ja kontserni 2003. aasta käive oli 163 miljonit eurot.