Selle aasta novembris valmivale 4000m² suurusele pinnale kolib metallitehas, millele on praegused ruumid kitsaks jäänud. Ensto tootmise kogupind tõuseb laienemise tulemusena 18 000m²-ni.

Ensto Ensek AS-i juhatuse esimehe Üllas Tähe sõnul on uue tootmispinna kasutuselevõtt jätk eelmise aasta märtsis alanud laienemisprotsessile, mille tingis tookord emafirma otsus tuua osa tootmist Ensto Soome Porvoo tehasest Keilasse üle.

Ensto Ensek AS-i käesoleva aasta esimese nelja kuu käive oli 136 miljonit Eesti krooni, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 22% suurem. 2004. aastal oli ettevõtte sama ajavahemiku käive 111 miljonit Eesti krooni.

Ensto Keila tehas valmistab valgusteid, liitmike, lüliteid, elektrikilbi komponente ning muid erinevad tooteid jaotusvõrkudele. 2005. aastal valmistati 1700 erinevat toodet ja üle 93% ettevõtte toodangust müüdi väljapoole Eestit.

Ensto OY on 1958. aastal asutatud perefirma, mis on spetsialiseerunud elektrisüsteemidele tarvikute väljatöötamisele, tootmisele ja turustamisele. Perefirmale kuuluvad Eestis ettevõtted Ensto Ensek ja Ensto Elekter, millest esimene tegeleb tootmisega ning teine Ensto toodete müügiga Eestis.