“Valisime partneriks Enterprise Investorsi, sest neil on hea maine ning tugev regionaalne ja IT-investeeringute alane kompetents. Me usume, et selle partnerluse tulemuseks võib ehk olla esimene börsile jõudnud tarkvarafirma Baltikumist,” ütles Webmedia Grupi juhatuse esimees Priit Alamäe firma teate vahendusel.

Enterprise Investors’i riskikapitali meeskonna eest vastutav Rafal Batori sõnul avaldab neile muljet Webmedia edu nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt.

Webmedia rahvusvahelised sihtturud on riigirahanduse juhtimise, e-tervise ja e-riigi valdkondades ning ettevõttel on lisaks erinevaid investeeringuid alustavates ettevõtetes ning tehnoloogiaarendustes. Ettevõtte kogukäive ületas 2009. aastal 220 miljonit krooni ja ettevõtte EBITDA oli üle 36 miljoni krooni.

Enterprise Investors (EI) on 20-aastase ajalooga Kesk- ja Ida-Euroopa riskikapitalifond. Ettevõtte poolt asutatud kuue väljaostu- ja ühe riskikapitalifondi kogumaht küünib 1,7 miljardi euroni. EI Fondid on kokku investeerinud üle 1,3 miljardi euro 120-sse ettevõttesse erinevates tööstusharudes.