IRLi pressiendaja Kaido Kukk lubab, et hinnangulised numbrid oskab erakond kõige varem öelda järgmisel nädalal, kuid täpseid numbreid lubab hiljemalt 1. aprilliks, mil tuleb komisjonile esitada valimiskampaania aruanne.

Ka sotsiaaldemokraatide pressiesindaja Raigo Jahu ütleb, et nad eelistavad numbrite avalikustamisega oodata kui aruanne on valmis ehk märtsi lõpuni. „Veel ei ole kulud kokku löödud. Eelistame valimisaruandega valmis saada ning siis see avalikustada,” lisab ta.

Sama vastuse saab Ärileht ka Keskerakonnalt. „Kampaanikulud ei ole hetkel veel kokku löödud. Lisaks deklareerivad kandidaadid oma isiklikest vahenditest tehtud kampaaniakulud,” selgitab erakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

Pukk lisab , et aruande esitamise tähtaeg komisjonile on 1. aprill ning lubab, et selleks ajaks saab see ka tehtud.

Eelpool kõnelejatega sama juttu räägib ning kinnitab, et numbrid saab kokku löödud kuu lõpuks, ka Reformierakonna pressiesindaja Silver Pukk.

Riigikogusse saanud Vabaerakond ning EKRE ütlesid mõlemad oma hinnangulisteks kampaaniakuludeks 100 000, mis tähendab, et üks koht riigikogus läks neile maksma neile natuke enam kui 10 000 eurot.