Unicredit Grupi juhtkond kiitis möödunud aasta mais heaks Munich Re ja ERGO Kindlustusgrupiga sõlmitud koostööleppe laiendamise Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni ning seadsid eesmärgiks pikaajalise partnerlussuhte, teatas ERGO.

UniCredit Bank Eesti filiaali juhataja Taavi Laur ütles, et arvestades ERGO ja UniCredit Grupi sarnaseid koduturge võimaldab koostöö ERGO-ga tagada klientidele laiemaid finantsteenuste lahendusi nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

AS UniCredit Bank Eesti filiaal kuulub UniCredit Gruppi. UniCredit Grupp on üks Euroopa kümnest juhtivast finantskontsernist, tegutsedes 22 riigis ning teenindades üle 40 miljoni kliendi 10 000 filiaali kaudu. Eestis tegutseb pank korporatiivpangana, olles partneriks kasvavatele Eesti ettevõtetele.

ERGO seltsid Eestis pakuvad mitmekülgset elu-, tervise-, ja varakindlustamise valikut ning pensioni terviklahendust. ERGO teenindab Eestis 140 000 klienti, olles kahjukindlustusturul suuruselt teine selts. ERGO seltsid Eestis kuuluvad Saksamaa suuruselt teise ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja Aasia riigis.