Märtsist Ericsson Eesti peadirektori kohusetäitjana ametisse asuv Seth Lackman on töötanud Eestis 1996. aastast alates. Vabalt eesti keelt kõnelev Lackman on varasemast ka suguvõsa kaudu seotud Eestiga. Soome Ericssonist alustanud ja 90ndate keskel Eestisse tulnud Lackman on töötanud Ericsson Eesti finants- ja müügidirektorina ning kuulub ettevõtte juhatusse, muuhulgas on ta ka ITLi juhatuse liige, teatas ettevõte.

Ericsson Eesti senine peadirektor Veiko Sepp hakkab juhtima Ericssoni Hiina ja Põhja-Aasia regiooni kliendiüksust, mille klientideks on selle piirkonna suured telekomi- ja infrastruktuuriettevõtted.

Sepa sõnul aitas otsuse tegemisele kaasa avanev võimalus töötada kiiresti areneval Hiina turul. „Senised kogemused Ericssoni tütarettevõtete ülesehitamisel Eestis, Lätis ja Leedus ning aktiivne osalemine Ericssoni Põhjamaade juhtimisstruktuuris annavad mulle kindluse edasiliikumiseks. Vaieldamatult oli tegemist põneva ettepanekuga, sest maailma majandusarengu seisukohalt tundub Hiina olevat hetkel üks huvitavamaid turge,“ selgitas Sepp.

Veiko Sepp on olnud Ericssoniga seotud ligi paarkümmend aastat. 1990ndate alguses töötas ta Soome Ericssonis, seejärel juhtis Ericssoni esindust Eestis. 1998. aastast töötab Veiko Ericsson Eesti peadirektori ametikohal ja juhib 2007. aastast ka Ericssoni Läti ja Leedu tütarfirmasid.

Ericssoni Tallinna tehase juhtimises muutusi ei toimu, tehase direktorina jätkab tööd Jonas Ygeby.

Ericsson annab praegu Eestis tööd 1400 inimesele.