Raasukese sõnul tuleb Eesti Energia uuel juhil Hando Sutteril eeskätt käima saada need projektid, millega energiaettevõte on juba alustanud, vahendas ERR.

Sandor Liive võttis Eesti Energia juhina palju ja julgelt ette, kuid see tõi ka tagasilööke. Ettevõtte õlitehas pole loodetud mahus tööle hakanud ning kriitikat on saanud ka välisprojektid.

"Selles osas on olnud põhjendatud küsimused, kas Eesti Energial jätkub rahalist resurssi ja juhtimisresurssi ning tähelepanu selleks, et varasemalt alustatud projekid algsetes plaanides ellu viia," tõdes Raasuke.

"Jordaania projekt, mis just läbis ühe väga olulise verstaposti, on saanud konkreetsema ja ka vähendatud vormi. Samamoodi tuleb üle vaadata kõik Eesti Energia projektid, ma ütleksin, et samamoodi tuleb üle vaadata kõik. Me ei ole nii rikkad, et teha maailmas kõiki asju," selgitas Raasuke.

Hando Sutter juhib alates 1. detsembrist Eesti kõige olulisemat ja väärtuslikumat riigifirmat. Sutteri leping kehtib kolm aastat kuni 30. novembrini 2017. Sandor Liive on juhtinud Eesti Energiat üheksa aastat.