Lennufirma on tühistanud 1., 4., 8. ja 11. aprilli Tallinna-Hamburgi lendude (väljumine kell 8.05 Tallinnast) ja samade kuupäevade Hamburg-Tallinn lennud, mis pidid väljuma kell 9.35, kirjutab aripaev.ee

Ettevõtte klientidele saadetud teates seisab: "Alternatiivina pakume: samal suunal Estonian Airi otselennu kasutamist mõnel teisel ajal/kuupäeval, vastavalt meie lennugraafikule (www.estonian-air.ee); lende originaalkuupäeval ümberistumisega samal suunal. Palume Teil saata meile e-mail vastu, leidmaks Teile sobiv lahendus. Estonian Air vabandab võimalike ebamugavuste pärast."

Lennufirma infotelefonile vastanud näitsiku sõnul ei sulge ettevõtte Tallinn-Hamburg-Tallinn liini tervikuna, vaid tühistab ainult väikese reisijatehulgaga lendusid.

Samasugust lennu- ja reisipoliitikat arendatavat ka teiste lennuliinide reisikuupäevade puhul, kui kriitilist hulka lendajaid ei ole.

Hamburgi lendajatele pakub firma ümberistumisega lende SASiga Kopenhaageni kaudu.

Lennufirma koduleheküljel ei ole seni üleval hoiatavat pressiteadet, et osa lende on tühistatud ning piletiomanikud peaks seetõttu ettevõttega ühendust võtma.