Rongipiletit on võimalik soetada kõikidesse DB kohalike rongiliinide sihtkohtadesse, valida saab rohkem kui 5600 jaama vahel. Rongipilet on seotud lennu kuupäevaga, kehtides päev enne lendu, lennukuupäeval ja päev pärast lendu, vahendas lennufirma.

Reisija saab valida DB teenuse hulgast järgmised liinitüübid: ICE, IC, EC, RE, RB. Teenus sisaldab ka rongitransporti (S-Bahni liin 5) Hannoveri lennujaama ja Hannoveri pearaudteejaama (Hauptbahnhof) vahel.

Kombineeritud pileti broneeringus kuvatud spetsiaalne kood tuleb enne rongile minekut registreerida DB automaadis ning pileti kupong välja printida. 2–11 aastased lapsed maksavad 67% pileti hinnast ja alla 2 aastased väikelapsed 10%.

Lisainfot Rail&Fly kohta leiab aadressilt www.bahn.de/railandfly

Geograafiliselt soodsas asukohas, Saksamaa keskosas paiknevas Hannoveris asub Deutsche Bahni suurim keskus, mis pakub edasisõitmiseks häid rongiühendusi nii Saksamaa teistesse linnadesse kui ka ümberkaudsetesse riikidesse, kuhu on võimalik jõuda kuni kahe tunni jooksul.

Estonian Airi reisijad, kes lendavad kuni 24.03.2013 Tallinnast Hannoveri, saavad boonusena HannoverCardi ja tasuta pääsme Hannoveris toimuvatele messidele. HannoverCard, mille saab pardakaardi esitamisel Hannoveri lennujaama infoletist, on reisikaart, millega saab sõita kõigis Greater Hannoveri (GVH) transpordivõrgustikku kuuluvates bussides ning S-Bahni rongides ja trammides.