Estonian Airi infojuht Epp Alatalu märkis, et kuna teisipäevaste lendude vastu Pariisi on klientide huvi oodatust väiksem, jäetakse need lennud veebruaris ja märtsis ära. Endiselt jäävad Estonian Airi lennukid Pariisi lendama neljapäeval ning pühapäeval. Alates aprillist viib Estonian Air Pariisi taas kolmel korral nädalas.

Alatalu sõnul ei ole praegu kavas ühtegi liini sulgeda, kuid üksikud muudatused lennuplaanis tulenevad kas või erakorralistest tellimuslendudest. Praegu valmistatakse ette suvisele lennuplaanile üleminekut, lisandub nii seniste liinide sagenemist kui ka uusi sihtkohti. Uued sihtkohad kavatseb lennukompanii anda teada lähipäevil.

Estonian Airi endine juht Erki Urva on varem öelnud, et lennufirma on uute sihtkohtadena kaalunud näiteks Itaaliat ja Hispaaniat.

Kallis kütus

Seda, millised on lennufirma eelmise aasta majandustulemused, ettevõte veel ei avalda, kuna audit alles käib, kuid kasumiks on ettevõtte nõukogu esimees Olev Schults pakkunud 5-6 miljonit krooni. Estonian Airi kasumi märgatav kahanemine 2003. aasta 81,4 miljonilt kroonilt on Alatalu sõnul põhjendatav eeskätt lennukikütuse hinnatõusuga eelmisel aastal. “Ainuüksi kütusehinnatõusuga on kaasnenud kaotus kümnete miljonite kroonide ulatuses.”

Ettevõtte 2003. aasta kasumis kajastus muuhulgas üleliigse Fokkeri hooldusressursside tuludesse kandmine pärast viimase Fokker-tüüpi lennuki tagastamist.