Estonian Airi juhatus on nüüd kolmeliikmeline: sinna kuuluvad lennufirma tegevjuht ja juhatuse esimees Jan Palmér, finantsjuht Wade Stokes ja kommertsjuht Indrek Randveer.

Estonian Airi nõukogu esimehe Jaan Tamme sõnul tulevad Randveeri varasem pikaajaline kogemus juhtivatest Eesti suurettevõtetes ja saavutatud tulemused müügi- ning kliendisuhete juhtimise vallas kasuks Estonian Airi jätkusuutliku arengu tagamisel.

„Mul on hea meel, et kommertsdirektori ametisse astub Eesti äri- ja ettevõtluskeskkonnas pikaajalise kogemusega tippspetsialist. Indreku vastutusalaks saab ettevõtte strateegia kujundamine turunduse, müügi ja klienditeeninduse valdkonnas. Samuti koostöö edasimüüjatega, püsikliendisuhete arendamine ja lisamüügivõimaluste leidmine tagamaks klientide rahulolu ja piletimüügitulu kasv,“ ütles Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmér.

Randveer ise ütles, et see on suur ja tõsine väljakutse, mis teda Estonian Airi tubli meeskonnaga liituma meelitas.

“Eestile ja Eesti inimestele on vaja Tallinnas baseeruvat oma lennufirmat. Soovin omaltpoolt kaasa aidata sellele, et Estonian Air suudab juba lähitulevikus tegutseda kasumliku lennuettevõttena ning et kliendid mugavalt, täpselt, turvaliselt ja sobivatel kellaaegadel soovitud sihtkohta jõuaksid. Piirkondliku lennufirmana peame pakkuma eestimaalastele olulisi sihtkohti ning olema võimelised tagama võimalikult lühikese ooteaja jätkulendudele suundujatele,“ rääkis vastne juhatuse liige.

“Samuti tuleb meil koostöös riigiasutustega ja Eesti ettevõtlus- ning erialaorganisatsioonidega teha tõsist tööd tutvustamaks Eestit kui atraktiivset turismi- ja äripiirkonda, et ka välismaalased leiaksid üha tihedamini tee Eestisse,” lisas Randveer.

Enne Estonian Airi tööleasumist on Indrek Randveer töötanud EMT juhatuse liikme ja müügidirektorina (2000 – 2014.a.mai), Alexela Oilis müügidirektorina (1996-2000) ning Hansapangas elektroonilise panganduse valdkonnas ja kontori juhatajana (1993-1996).

Indrek Randveer omab magistrikraadi (MBA) ärikorralduse õppesuunal. Lisaks on ta end täiendanud Swedish Institute juhtimiskursustel Rootsis ning teistel erinevatel koolitustel Eestis ja välismaal.