Best Crew OÜ aitab ootamatu töökaotusega toime tulla ning pakub nii pilootidele kui ka salongipersonalile uusi võimalusi, teatas vastloodud firma.

Ettevõte eesmärk on võimaldada lennufirmadele tööjõudu ning esimeseks kliendiks võiks saada värskelt alustanud lennufirma Nordic Aviation Group, mis plaanib kasutada just tööjõurendifirmasid.

Best Crew OÜ asutaja Jaanus Orusalu sõnul oleks hea näha kõiki endiseid Estonain Airi tippspetsialiste lendamas siin, oma kodumaal.

“See annab võimaluse jääda lähedale oma peredele ning ühtlasi on riigi seisukohalt kasulik, kui kõrgelt tasustatud piloodid maksaksid oma maksud Eestis,” rääkis Jaanus Orusalu.

Lisaks aitab uus ettevõte leida tööd värskelt kooli lõpetanud lenduritele, keda riik on küll koolitanud, kuid kes on endiselt töötud.

„Estonian Air võttis viimasel ajal tööle ainult neid, kes jõudsid ise oma koolituse kinni maksta, paraku ei ole aga iga Tartu Lennukolledži lõpetanu tagataskus 60 000 eurot, et oma karjääri pay to fly alustada," selgitas Jaanus Orusalu.

Jaanus Orusalu loodab, et ettevõte Best Crew OÜ aitab Eesti lennundussektorile uued tuuled sisse puhuda.