Lisaks Eesti, Läti, Leedu, Austraalia ja USA turule tegutseb Estravel nüüdsest ka Soomes, teatas ettevõte.

1984. aastal Soome erakapitali asutatud Helin Matkatoimisto OY teenindusbürood asuvad Helsinkis ja Jyväskyläs. 12 töötajaga ettevõtte müügikäive on kaheksa miljonit eurot, see on olnud Estyraveli teatel pidevalt kasumlik. Kaugreiside müügile spetsialiseerunud Helin Matkatoimistol on ka rahvusvaheline IATA litsents.

"Eesti klientide jaoks on see hea uudis – Helin Matkatoimistol on 33 aasta pikkune kogemus puhkusereisijate teenindamisel, väga professionaalne personal ning head ostulepingud eksootilistes sihtkohtades. Need tingimused on nüüd kättesaadavad ka Eesti klientidele," ütles Estraveli juhatuse liige Anne Samlik pressiteate vahendusel.

"Mul on hea meel, et Estraveli laienemine välisturgudele jätkub. Siiani on kõik meie tütarfirmad end õigustanud nii majanduslikus kui ka turunduslikus mõttes. Olen kindel, et ka vastne investeering Soome õigustab end igati," lisas Estraveli juhatuse liige Aivo Takis.

Järgmisel aastal 30 aastaseks saav Estravel on Eesti suurim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo. Ettevõttel on nüüdsest 15 bürood kuues riigis, kus töötab kokku üle 200 inimese. Estraveli konsolideeritud müügikäive mullu oli ligi 76 miljonit eurot.

Tänavu on see Estraveli juba teine laienemine: aprilli algul avati tütarfirma USAs.