Eile pälvis tähelepanu suur reklaamplakat oktoobris avatava Harkujärve Konsumi seinal, mis lubab 500 eurot tööleasumise eritasu neile, kes uude kauplusesse tööle tulevad. Vihand kinnitas Ärilehele, et kampaania põhjuseks pole see, et tahtjaid tuleks tikutulega otsida.

„ETK on endale alati kõik vajalikud töötajad kenasti leidnud ja loodetavasti leiame ka edaspidi,“ ütles Vihand, lisades, et selles pole ka midagi üllatavat. „Tegu on Eesti jaeturu absoluutse liidri ja kiiresti areneva kaasaegse organisatsiooniga, kus headel ja pühendunud töötajatel on väga suured karjäärivõimalused.“

„Ma usun, et Eestis pole palju ettevõtteid, kes ütleks ära headest töötajatest,“ ütles ETK juht.

Just häid uusi töötajaid ETK 500eurose tööleasumise eritasu pakkumisega püüabki. „Konkurents tööjõuturul on tihe ja silma paistmiseks tuleb kasutada senisest erinevaid võtteid. Antud juhul võime tõdeda, et see pakkumine on ennast kenasti õigustanud,“ jäi Vihand kampaania seniste tulemustega rahule.

Uue kaupluse palgatase koos tulemustasudega on Vihandi sõnul oma sektoris üks parimaid. „Uute töötajate katseaja lõpuks muutub see praeguste plaanide järgi veelgi paremaks,“ lubas Vihand.

Ärilehe andmetel pakutakse värskelt tööle asunud teenindajatele palganumbrit, mis jätab inimesele kätte 350 -450 eurot kuus.