Aga esmalt tuletagem meelde, mida peaminister Ansip soovitas. "Ma tean, et praegu on elamute soojustamisel ka selliseid pakkumisi võimalik saada, kus ehitusettevõte, kes on valmis korterelamuid soojustama, teeb ise kogu investeeringu ja tagasimakse toimub seniste soojaarvete piirides. Ehk ehitusettevõtja saab oma investeeringu tagasi aastate jooksul, tingimusel, et korteriomanikud maksavad soojaarveid edasi samasuguses ulatuses, nagu nad on praegu maksnud. Raha tagasisaamine ehitusettevõttel osutub võimalikuks tänu sellele, et energiat säästetakse, energiat hoitakse kokku."

Edasi:

"Ma ei saa kahjuks öelda toote nime, mida me kasutasime, sest materjalide maaletoomisega tegeleb minu väimees ja see oleks juba väga korruptsioonimaiguline, kui ma seda suurepärast materjali, mille 1 cm soojustakistus võrdub 20 cm penoplasti soojustakistusega, siin reklaamima hakkaksin. Aga kõik otsijad võivad selle kindlasti Internetist ülesse leida, ta algab d-tähega ja nimi ei ole väga pikk.
/-/

Mina rehkendasin, et meie puhul tasub täiendav soojustamine ära umbes viie aastaga. /-/

Küsimus ei ole mitte minu väimehes, kes soovitas mulle väga häid materjale. No ärge mõistatage, see on Triso Super 10."

AS Paide MEK-i juhatuse liige Janek Lohu on armutu. "Kahjuks on see jutt natuke liiga kauge tegelikust elust, seega ma ei pea vajalikuks seda täpsemalt kommenteerida," märkis Lohu.