Äripäev reastas möödunud nädalatel taas maakonna parimaid ettevõtjaid ja Valgamaal osutus kõige edukamaks ettevõtteks UPM-Kymmene Otepää AS. Möödunud tabelis oli ettevõte 57. kohal.

"Sektorile oli eelmine aasta kindlasti parem kui 2009. Metsa- ja puidusektor on üleüldse tubli olnud. Konkurentsieeliseid omamata on meie sektoris tehtud häid ja väga häid tulemusi ning seda olukorras, kus turud pole veel buumieelsele tasemele jõudnud. Metsa- ja puidusektoril on ainukese sektorina ekspordibilanss positiivne ning see on oluline. Meie ressursid saavad olulise lisaväärtuse," sõnas Jukk.

"Oleme kindlasti arenemisvõimelised. Meie edu on tingitud paljuski toote kvaliteedist ning seda, nagu ka kogu tootmisprotsessi, on vaja pidevalt arendada. Tulemused sõltuvad õppimisvõimest ning selle realiseerimisest. Kui kõik hästi läheb, siis see mõjutab käivet ja sellelt teenitavat kasumit positiivselt" mainis Jukk.

"Peamiselt aega ja tähelepanu oma töötajate arengusse ning püüame parandada töökeskkonda. Oma töötajate heaks on meil veel palju teha," kommenteeris Jukk.