Peaminister tutvustas ligi neljakümnele ettevõtlikule noorele valitsushoone ruume ja vastas õpilaste küsimustele. Ühtlasi julgustas ta õpilasi uskuma oma ideedesse ja olema sihikindel nende elluviimisel.

Kohtumisele oli teiste hulgas kutsutud ka selle aasta parima õpilasfirma asutajad. Tänavu pälvis edukaima õpilasfirma tiitli Tallinna 21. Kooli õpilasfirma SOCKme, mis valmistab mobiilisokke. Ettevõtte puhul hinnati enim nende oskuslikku müügi- ja turundusstrateegiat. Augusti alguses esindab õpilasfirma SOCKme Eestit Euroopa õpilasfirmade võistlusel Oslos.

Eesti õpilasfirmad on Euroopa võistlustel olnud läbi aegade edukad. Viimase kaheksa aasta jooksul on meie õpilasfirmad jõudnud viiel korral esikolmikusse.

Esimesed kaks õpilasfirmat loodi Eestis 1992. aastal. Sellel õppeaastal tegutses Eestis üle 150 õpilasfirma kokku 65 koolis. 19 aasta jooksul on Eestis loodud kokku üle 1500 õpilasfirma.

Õpilasfirmade arendamine on Junior Achievement Eesti ettevõtlusõppe programm, mille käigus õpivad noored ettevõtlust praktilise tegevuse käigus.